Velká pomoc

Také v letošním roce v době od 14. do 18. srpna přijeli k nám do Oleksovic mladí z Knínic, Šebetova, Cetkovic a Uhřic. Sami si pobyt na faře nazvali Cyklovýletem, ale ve skutečnosti to byl pobyt těžce pracovní. S vedoucími Mirkem, Peťou a jejich čtyřměsíčním synkem Dominikem jsme se dohodli, že spolu s ostatními účastníky chtějí udělat kus dobré práce pro celou naši farnost. A tak jsme opravili zeď mezi hřbitovem a farou, udělali důkladný úklid před sakristií, zazdili nové schody na kůr, vybudovali nový základ pro kříž před kostelem a uklidili garáž na faře. Na první pohled se té vykonané práce zdá dost málo, ale není tomu tak.  Nakonec to byla velká pomoc a všem účastněným patří veliké poděkování. Byly to krásné společné chvíle při práci, s kytarou u táboráku,  při modlitbě. Ale také při naší farní pouti, kdy jsme jako farní rodina společně s nimi mohli prožít chvíle opravdové blízkosti Pána. Pro nás pro všechny jejich celý pobyt byl radostným povzbuzením.

A tak my všichni v naší farnosti těmto mladým lidem děkujeme tím, že jim vyprošujeme mnoho darů Ducha a vše jen to dobré.

Příspěvek byl publikován v rubrice Kronika a jeho autorem je Petr Šmeral. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *